Solicită o rezervare
Loading...
Acasa 2023-08-24T09:11:06+00:00

Bine ati venit!

Situat in localitatea Moieciu de Jos, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, Hotelul Acvila ofera turistilor o imbinare de confort, rafinament si ospitalitate pentru petrecerea unor vacante de vis, intr-un peisaj superb de unde puteti admira crestele Pietrei Craiului si ale Muntilor Bucegi.

Totul pentru confortul tau

Camerele noastre

“Un hotel excelent, cochet si curat. Pretul este unul corect si reflecta conditile, dotarile si facilitatile oferite. Proprietarii si personalul seriosi si amabili. Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta este locație unde îți dorești sa revii.”

Dorin din Braila

Oferte de turism extern si intern

Turistii cazati la hotelul Acvila beneficiaza de un discount de 2% pentru achizitionarea unui sejur de la agentia noastra!
VEZI OFERTELE

HOTEL ACVILA

Restaurant

Restaurantul hotelului are 50 locuri si este foarte potrivit pentru o masa obisnuita, o masa festiva, petreceri, evenimente de firma sau de familie, nunti sau botezuri. Lista meniu contine atat preparate din bucataria romaneasca, cat si preparate internationale, toate urmarind acelasi obiectiv – un excelent raport calitate/pret.

AFLA MAI MULTE

Servicii

PROFESIONISTE

Amintirea bucuriei petrecute alaturi de noi

Cand vrei sa fie urmatorul tau moment de relaxare?
VERIFICA DISPONIBILITATEA

„Personalul a fost foarte amabil
Am avut parte de liniste si
curatenie”

Roxana Teodora din Iasi

„Foarte curat, personalul amabil, o zona foarte frumoasa.”

S. din Bucuresti